Η μάχη με το χρόνο

Το σημερινό φιλικό εντάσσεται μέσα στην ευρύτερη μάχη που γίνεται έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την μάχη με το χρόνο και να παρουσιαστεί έτοιμος στους αγώνες τους 3ου προκριματικού που θεωρούνται οι πιο καθοριστικοί. Πλέον γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας και η Ρόζενμποργκ επιβάλει την μέγιστη δυνατή ετοιμότητα από πλευράς μας αλλά και βελτίωση αφού αν παίξουμε όπως με την TNS μάλλον θα αποκλειστούμε!

Η ετοιμότητα και βελτίωση μπορεί να κωδικοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο αφού αφορά δυο συγκεκριμένους παίκτες. Οι Γιαννιώτας και Ντε Καμάργκο είναι οι δυο προσθήκες των οποίων η παρουσία θεωρείται καθοριστικής σημασίας στην προσπάθεια που θα γίνει.

Πρόκειται για δυο παίκτες των οποίων η ετοιμότητα από πλευράς φυσικής κατάστασης θεωρείται ιδανική ενώ για τον Γιαννιώτα δεν τίθεται θέμα προσαρμογής αφού γνωρίζει πολύ καλά τους υπόλοιπους.

Σήμερα στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμειας (19:00) και με αντίπαλο τη Δόξα ο Κρίστιανσεν θα έχε την ευκαιρία να δει τους συγκεκριμένους να αγωνίζεται και το φιλικό θα είναι ένα χρήσιμο τεστ. Μέσω αυτού και όχι μόνο θα απαντηθεί το ερώτημα αν κάποιος εκ των δυο μπορεί να πάρει θέση βασικού ή και ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με τη Ρόζενμποργκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!