Οι μαζεμένες ευκαιρίες του Ποτέ

Μια από τις συζητήσεις που γίνονται τον τελευταίο μήνα είναι και αυτή που αφορά την ανάγκη να αρχίσει η ομάδα να έχει ουσιαστικές βοήθειες από τον Ποτέ. Ο Αφρικανός ήρθε στον ΑΠΟΕΛ με την προοπτική του βασικού που θα σήκωνε το επιθετικό βάρος και να κάλυπτε (όσον αφορά τα γκολ) το κενό του Σωτηρίου.

Οι πρώτοι τρεις μήνες παρουσίας του ήταν για διάφορους λόγους προβληματικοί αλλά τις τελευταίες εβδομάδες άρχισε να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

Το αποκορύφωμα ήρθε με την πολύ καλή παρουσία του στον αγώνα με την Ντόρτμουντ που συνοδεύτηκε και με το ζητούμενο για κάθε επιθετικό που είναι το γκολ. Η ευκαιρία ήρθε μέσα από τον τραυματισμό του Ντε Καμάργκο και πλέον τα δεδομένα θέλουν τον Ποτέ να είναι η πρώτη επιλογή.

Ο Αφρικανός θα πάρει μαζεμένο χρόνο συμμετοχής στους επόμενους αγώνες και μέσα από αυτούς θα έχει την καλύτερη ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Η ικανότητα του να τελειώσει φάσεις είναι δεδομένη και ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα είναι να μπορέσει να προσαρμοστεί ως ένα βαθμό στο αγωνιστικό στυλ που ταιριάζει στον Ποτέ. Είναι με βάση αυτό που μπόρεσε να ξεχωρίσει στον αγώνα με τους Γερμανούς και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X