Η μετάβαση στο Cyprus League

Μια από τις πολλές προκλήσεις που θα έχει η ομάδα μας θα είναι η ομαλή μετάβαση της από το Europa League στο πρωτάθλημα. H αδρεναλίνη και το πρεστίζ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αποτελούν μεγάλο κίνητρο για όλους, στοιχεία που ίσως να μην υπάρχουν σε αντίστοιχο βαθμό στο Cyprus League. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αγώνες όπως τον αυριανό με την νεοφώτιστη  Αναγέννηση είναι κατανοητό να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση.

Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα όμως ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα η οποία σε συνδυασμό και με μια άλλη σημαντική παράμετρο να λειτουργήσει καταλυτικά.

Αναφερόμαστε στην πρόκληση που θα έχουν όσοι αγωνιστούν να δείξουν ότι ο Κρίστιανσεν μπορεί να τους υπολογίζει περισσότερο. Οι Μερκής, Αρτυματάς, Αλωνεύτης και Μπρεσάν συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτούς ενώ και ο Μπερτόλιο θα δημιουργήσει νέα δεδομένα μόλις γίνει βασικός. 

Το rotation θεωρείται δεδομένο και αναλόγως της κλίμακας του θα ξέρουμε πόσοι παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα αγωνιστούν με την Αναγέννηση.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη υπάρχει και ο ακόμα πιο σημαντικός αγώνας με την Ανόρθωση στο Παπαδόπου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!