Η μετεγχειρητική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας θυμίζει κάποιον που μόλις έχει βγει από το χειρουργείο και πρέπει να κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα προκειμένου να επανέλθει σιγά σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Κατά τη περίοδο αυτή μάλιστα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού αν γίνουν λάθη είναι δυνατό να αποβούν μοιραία! Οι υπεύθυνοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από την μια μέρα στην άλλη και είναι για αυτό που είναι ικανοποιημένοι με τα όσα είδαν τις τελευταίες εβδομάδες.

ΟΙ δυο συνεχόμενες νίκες βοηθούν στο ψυχολογικό κυρίως κομμάτι, ενώ οι πρώτες ενδείξεις για τους Μιλάνοφ και Γιαννιώτα είναι θετικές. Από τα ενδότερα προκύπτει ότι η παρουσία του Σάμπουριτς καθημερινά στον Αρχάγγελο είναι καταλυτική ενώ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Καρλάο και Αστίθ.

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Είναι μια μεγάλη ευθεία όπου του δίνει τη δυνατότητα για ένα comeback το οποίο όμως προϋποθέτει πολλά πράγματα. 

Αν οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ κάνουν την υπέρβαση τους ίσως σωθεί η χρονία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιτελέσει σωστά και τον υποστηρικτικό της ρόλο η διοίκηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X