Η νέα κρίσιμη στροφή

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ενώπιων μιας νέας μεγάλης πρόκλησης αφού πρέπει να κερδίσει την Ανόρθωση και να στείλει το μήνυμα ότι οι δυο προβληματικές εμφανίσεις και αποτελέσματα με τον Απόλλωνα ανήκουν στο παρελθόν. Το +6 όσο και αν δεν το παραδέχονται αυτοί που πρέπει έφερε το γνωστό εφησυχασμό με αποτέλεσμα να γίνει +4. Αυτό που προκαλεί δικαιολογημένο άγχος και πίεση είναι το ενδεχόμενο να μειωθεί εκ νέου η διαφορά σήμερα, γεγονός που θα δημιουργήσει αρνητικά δεδομένα για την ομάδα μας.

Ο Κετσπάγια δέχεται έντονη κριτική από κάποιους οπαδούς μας, εκτιμά ότι η ομάδα θα αντιδράσει σωστά και αυτό θα γίνει αν τη βοηθήσει και ο ίδιος με τις επιλογές του.

Στο αφιλόξενο για όλους Παπαδόπουλος θα τεθούμε αντιμέτωποι με μια ομάδα που θέλει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης της τρίτης θέσης. Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει και είναι για αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο η καλή ψυχολογία και το σωστό αγωνιστικό πλάνο. Η αυτοσυγκέντρωση είναι μια άλλη πτυχή που πρέπει να τονιστεί αφού στους τελευταίους αγώνες βλέπουμε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να υποπίπτουν σε αβίαστα λάθη που στοιχίζουν.

Η αγωνιστική φιλοσοφία του Κετσπάγια είναι γνωστή αφού θα επιχειρήσει να κερδίσει τον αγώνα αμυνόμενος σωστά σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό. Το ιδανικό σενάριο είναι ο πλήρης περιορισμός των Μαρτίνες και Ορλάντι.

Εξίσου καθοριστική όμως θα είναι και η δυνατότητα της ομάδας μας να επιτεθεί σωστά και με τρόπο που θα της επιτρέψει να σκοράρει. Είναι δεδομένο ότι το βάρος θα πέσει στους Εφραίμ και Γιαννιώτα αλλά η αμυντικογενής τριάδα των κεντρώων θα πρέπει να δωσει ουσιαστική βοήθεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!