Η νέα πρόκληση του Ντε Καμάργκο

Η μέχρι στιγμής ιστορία του παίκτη είναι γνωστή. Ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ βρήκε έναν Πιέρο Σωτηρίου σε εξαιρετική κατάσταση και στο λίγο χρόνο συμμετοχής που έπαιρνε δυσκολευόταν να ανταποκριθεί. Με το πέρασμα του χρόνου προσαρμόστηκε και μέσα στο Σεπτέμβριο είχε ένα ξέσπασμα μέσα από το οποίο έδειξε ότι ξέρει την τέχνη του γκολ.

Ήταν η περίοδος όπου σκόραρε στους αγώνες με Σαλαμίνα, Αστάνα και Αναγέννηση και έστειλε τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Η συνέχεια όμως είχε έναν δύσκολο τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Κρίστιανσεν επέλεξε την αργή επάνοδο του έτσι και όταν ακόμα κρίθηκε ιατρική έτοιμος ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελάχιστος. Μεσολάβησε και η τελευταία διακοπή έτσι πλέον ο Ντε Καμάργκο βρίσκεται μπροστά σε μια νέα πρόκληση.

Ακολουθούν τα συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και τους αγώνες του Europa League και μέσα από αυτά ο Βραζιλιάνος καλείται να έχει ουσιαστική συνεισφορά έτσι ώστε η ομάδα να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται.

Μπορεί ο Σωτηρίου να βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Ντε Καμάργκο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στους έξι αγώνες που ακολουθούν, οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις για να αρχίσει και πάλι να βλέπει δίκτυα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!