Η “νεκροψία” δεν είναι λύση στο πρόβλημα

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τη μάστιγα των τραυματισμών και μεταξύ άλλων είπε ότι οι υπεύθυνοι θα κοιτάξουν το θέμα σε βάθος έτσι ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα. Οι διαβεβαιώσεις ή προθέσεις του επίσημου ΑΠΟΕΛ δύσκολα μπορούν να παρηγορήσουν αφού το πρόβλημα χρονολογείται.  Η ομάδα μας εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται αφάνταστα με όλες τις πτυχές που αφορούν τους τραυματισμούς.

Τόσο η πρόληψη μέσω της σωστής εκγύμνασης, όσο και η σωστή διάγνωση – αποθεραπεία είναι τομείς που αφήνουν κατά καιρούς εκτεθειμένους όσους ασχολούνται με το θέμα και γενικότερα τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γεωργίτσας ήταν αυτός που χρεώθηκε την περσινή κατάσταση ενώ για τα όσα ανησυχητικά διαδραματίζονται φέτος και μάλιστα πιο νωρίς από ποτέ οι υποψίες στρέφονται στον προπονητή φυσικής κατάστασης που επιστρατεύτηκε επί Πασιένσια.

Θέτουμε έτσι την επιλογή  του Nuno Baptista αφού όλα συνηγορούν ότι η διοίκηση Πετρίδη και ο διευθυντής ποδοσφαίρου εμπιστεύτηκαν ένα άτομο με ελάχιστη έως ανύπαρκτη εμπειρία σε θέματα εκγύμασης ομάδων επίπεδου ΑΠΟΕΛ, απλά και μόνο επειδή έτσι απαίτησε ο Πασιένσια.

Ανεξαρτήτως του πορίσματος που θα προκύψει από την όποια διερεύνηση το ζητούμενο είναι αν οι Κετσπάγια και Μιχαήλ μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση και κατά πόσο το πρόβλημα θα διογκωθεί.

Και δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί που βάζουν τους πάντες σε σκέψεις αλλά και το από την ομάδα λείπει η απαιτούμενη φρεσκάδα και εκρηκτικότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!