Η νοοτροπία της δεύτερης ευκαιρίας

Η ομάδα μας έκανε ένα πισωγύρισμα σε σχέση με τα όσα καλά παρουσίασε τον τελευταίο καιρό και σύντομα θα ξέρουμε αν ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Μέρος του προβλήματος όπως επιβεβαιώθηκε και δια στόματος Πετεβίνου σχετίζεται με την νοοτροπία που υπάρχει και οδηγεί πολύ συχνά στον εφησυχασμό. Είναι η νοοτροπία της δεύτερης ευκαιρίας που πιθανών να έχει ο ΑΠΟΕΛ λόγω του επαναληπτικού.

Το θέμα όμως είναι γενικότερο και χρίζει προσοχής αφού ένας από τους λόγους που κάθε χρόνο είμαστε στην πρίζα μέχρι την τελευταία αγωνιστική είναι και αυτός..

Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου:

«Το ΑΠΟΕΛ έχει δείξει κάποια δείγματα αρνητικά όταν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, δεν ξέρω γιατί πρέπει να παίζουμε με αυτή τη νοοτροπία. Χρεώνουμε μόνο στον ίδιο μας τον εαυτό, γιατί είχαμε χθες την πιο κακή εμφάνιση το τελευταίο δίμηνο. Έπαιξε ρόλο σε αυτή την εικόνα το rotation, δεν λέω ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πλέον θα κριθεί η υπόθεση πρόκριση στο Τσίρειο».

Και πέρσι έγινε rotation με Ανόρθωση… :«Ο συνδυασμός των δυο (rotation και μη ικανοποιητική παρουσία) έφερε το αποτέλεσμα. Στο περσινό παιγνίδι με την Ανόρθωση έπαιξαν κυρίως νεαροί, σε αντίθεση με χθες… Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να αποδώσει τα μέγιστα σε ένα παιγνίδι, αλλά την άλλη μέρα να μην είναι τόσο καλός».

«Με το αποτέλεσμα που πήραμε με τον Άρη, σαφώς και έχουμε προσθέσει ένα ακόμη ντέρμπι, πλέον όλα ντέρμπι είναι. Ακόμη κι αυτό με την Αγία Νάπα είναι ντέρμπι αν δεν το πάρεις σοβαρά. Για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί και στους δυο θεσμούς, τότε μόνο με την λογική των ντέρμπι μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε. Το παιγνίδι με τον Άρη ήταν μια κακή παρένθεση, να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι ο καλός ΑΠΟΕΛ θα εμφανιστεί το Σάββατο, αλλά και στη συνέχεια»

Για Αντωνιάδη: «Κτύπησε στο έδαφος με τον αγκώνα και του προκάλεσε μεγάλη πίεση στην ωμοπλάτη, υπάρχει εκ πρώτης εξάρθρωση ωμοπλάτης. Πρόβλημα έχουμε και με τον Καβενάγκι, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή»

Για προετοιμασία ενόψει Ομονοίας: «Λογικά ο Αλεξάνδρου θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ίσως λόγω ετοιμότητας να μην μπορεί να βοηθήσει πλήρως. Καλούμαστε να παρουσιαστούμε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X