Η ντρίπλα που πρέπει να ξαναδούμε

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τον Βάντερ τα οποία αφορούν τη δυσκολία του να προσαρμοστεί στα δεδομένα και απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για έναν παίκτη του οποίου οι δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που είδαμε μέχρι σήμερα και είναι για αυτό που όλοι αναμένουν περισσσότερα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις εκλάμψεις του Βραζιλιάνου οι οποίες πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Έστω και με καθυστέρηση ο Βάντερ δείχνει να έχει καταφέρει να βρει το ρόλο του μεςα στην ομάδα και να περιορίζει τις ατομικές του ενέργειες σε βαθμό που να μην επηρεάζει και τη δημιουργικότητα του. Ίσως η πιο αντιπροσωπευτική φάση για το ποσο χρήσιμος είναι ο Βάντερ να είναι αυτή μέσω της οποίας προήλθε το τρίτο γκολ στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

Ήταν η φάση που ο Βάντερ ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου μια μετωπική κούρσα και την κατάλληλη στιγμή με μια εντυπωσιακή κοφτή ντρίπλα απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό για να ακολουθήσει η ασιστ στον Αλωνεύτη.

Είναι αυτές τις τρομερές ενέργειες που έκανε με μεγαλύτερη συχνότητα πέρσι και τον οδήγησαν στην κορυφαία ομάδα και είναι τέτοιες μετωπικές που πρέπει να δούμε αρκετές φορές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Aris Limassol x Apoel Fc

Confira a jogada seguida de assistência feita por Vander Vieira no último gol do APOEL FC ontem na vitória sobre o Aris Limassol. #EquipeVanderCheck out the next move of assistance made by Vander Vieira last goal Apoel FC yesterday in the victory over Aris Limassol . #TeamVander

Posted by Vander Vieira Official on Wednesday, February 17, 2016

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!