Η ντροπή και το ιδανικό σκορ

Η χρονιά αρχίζει με μαζεμένους αγώνες με αντίπαλο τη Δόξα, η οποία έβαλε το λιθαράκι τον περασμένο Οκτώβριο στην ίσως πιο ντροπιαστική ήττα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Τίποτε δεν ξεχνιέται εύκολα οπότε από σήμερα οι παίκτες έχουν καθήκον να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες.

Είναι η πρώτη από μια σειρά τριών αναμετρήσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση. Το ιδανικό είναι ένα σκορ που θα κάνει το επαναληπτικό ίσως και τυπικής διαδικασίας, γεγονός που θα επιτρέψει στον Τραμετσάνι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον έχουν ανάγκη.

Τιποτε όμως δεν θα έρθει εύκολη αφού η Δόξα είναι μια ύπουλη ομάδα που δίνει δυνάμεις επιλεκτικά. Διαθέτει επίσης 1-2 πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι αν δεν περιοριστούν μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο πρώτος αγώνας χωρίς τον Τάμαρι έχει τη δική του σημειολογία οπότε η ομάδα και ο Εφραίμ ειδικότερα καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Λέμε για τον Εφραίμ θεωρώντας ότι θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό.

Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του προπονητή μας όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας και κατά πόσο οι Μπάλογκ και Ρέζα θα έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!