Η ομάδα του Τιμούρ

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, με ένα παιχνίδι περισσότερο από εμάς που έχουμε 27 βαθμούς. Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι, από όλες τις πλευρές του, λέχθηκαν πολλά και η ουσία παραμένει μία. Να κερδίσουμε.

Η ομάδα του Τιμούρ κέρδισε 10 φορές, έφερε 3 ισοπαλίες και έχασε μία φορά από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με 2-0. Ισοπαλία έφερε με την Σαλαμίνα, την Ομόνοια και την Αέλ. Με τη Σαλαμίνα ήρθε 2-2 ενώ οι άλλες 2 φορές ήταν λευκή ισοπαλία. ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με 9 τέρματα παθητικό. Η Ανόρθωση διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 33 γκολ στο ενεργητικό της.

Ο  Rayo είναι ο πιο επικυνδινος τους παίκτης αφού σκόραρε 14 γκολ. Katcharava, Duris και Καλτσάς πρέπει επίσης να προσεχθούν αφού σκοράρουν όπως επίσης και ο Schildenfeld όταν προωθηθεί. Οι αμυντικοί Vrgoc, Selin, Schildenfeld και Γκαλίτσιος θα προσέχουν την εστία του Loria και πρέπει να βρούμε τους τρόπους να τους περάσουμε και να σκοράρουμε.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τα 3 τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X