Η ώρα της κρίσης

Η ομάδα μας επιχειρεί να κρατηθεί όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή της βαθμολογίας εν μέσω μια προσπάθειας που άρχισε ο Τραμεντσάνι για να διορθώσει ότι μπορεί αναμένοντας και την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ενισχυθεί σε ουσιαστικό βαθμό με παίκτες που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά, αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το έβδομο συνεχόμενο.

Οι δυο αγώνες που ακολουθούν όμως είναι τέτοιοι που μπορούν να θεωρηθούν κρίσιμοι τόσο βαθμολογικά όσο και για τη δυναμική που ψάχνουμε απεγνωσμένα. Η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας είναι και φέτος οι δυο ομάδες που θέλουν να μας στερήσουν το πρωτάθλημα, οπότε οι μεταξύ μας αγώνες θα είναι καθοριστικοί.

Οι απώλειες βαθμών με τη Δόξα και την Πάφο μας φέρνουν σε μια κατάσταση όπου η νίκη στους αγώνες που ακολουθούν είναι απαραίτητη προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Το πιο σημαντικό όμως για την ομάδα μας είναι να στείλει το μήνυμα ότι παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει τις δυνάμεις να κερδίσει τους βασικότερους διεκδικητές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!