Η ώρα της κρίσης

Μας χωρίζουν λίγες μόνο ώρες από τον πρώτο αγώνα με τη Χαποελ Μπερ Σεβά μέσα από τον οποίο θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν ο ΑΠΟΕΛ έχει την ικανότητα και διάθεση να αλλάξει ρότα. Η ομάδα μέχρι σήμερα δεν έχει πείσει με τους δυο εκτός έδρας αγώνες που έδωσε να αφήνουν εκτεθειμένους παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Αυτοί σήμερα καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και όχι μόνο προκειμένου να φύγουν από την έδρα της πρωταθλήτριας Ισραήλ με ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από μια ισοπαλία και μάλιστα σκοράροντας.

Το πώς θα γίνει αυτό οφείλουν να το ξέρουν οι υπεύθυνοι.

Ο Ντελατόρε αποδεδειγμένα χρειάζεται βοήθειες για να μπορέσει να είναι χρήσιμος και δημιουργικός. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να χάσει για να βάλει και αυτό είναι ένα ζήτημα σε ευρωπαϊκούς αγώνες όπου η κάθε λεπτομέρεια μετρά.

Οι Σάλαϊ και Τάμαρι θα είναι οι δυο ακραίοι που θα κληθούν να δώσουν στηρίγματα και η παρουσία του θα έχει καθοριστική σημασία. Το πως και γιατί στηριζόμαστε σε δυο άπειρους αλλά ταλαντούχους νεαρούς σε μια σειρά αγώνων δίχως αύριο, θα απασχολήσει αναλόγως του αποτελέσματος!

Λένε και έχουν δίκαιο ότι ο αγώνας θα κριθεί από τη δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ να απορροφήσει τις επιθέσεις της Χαποελ Μπερ Σεβα με τρόπο που να μην κατηφορίσει το γήπεδο.

Η αμυντική τετράδα θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο. Αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από τους Νσούε, Καρλάο, Βούρο και Ιωάννου. Απαιτούνται όμως βοήθειες και από τους υπόλοιπους για να μην κοπούμε στα δυο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X