Η ώρα των παικτών

Ο αγώνας της χρονιάς πλησιάζει και όπως γίνεται αντιληπτό όλοι στον ΑΠΟΕΛ έχουν να συμβάλουν έτσι ώστε να αποδειχτεί ιστορικός . Αυτό θα γίνει αν κερδίσουμε τη Young Boys αφού σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση μας στους 32 του Europa League.

Αυτοί που θα παίξουν τον καθοριστικότερο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος δεν είναι άλλοι από τους παίκτες της ομάδας μας και είναι για αυτό που θεωρούμε ότι πρωτίστως είναι η δική τους μεγάλη στιγμή. Ασφαλώς και ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του αλλά είναι η απόδοση και αποφασιστικότητα των παικτών που θα κρίνει τα πάντα.

Ο αγώνας στη Βέρνη ήταν ένα καλό μάθημα για όλους αφού πέραν της ιδιαιτερότητας του συνθετικού και του διαιτητή, είδαμε τους παίκτες της Young Boys να λειτουργούν καλύτερα αντιλαμβανόμενοι ότι ήταν ένας αγώνας ζωής ή θανάτου.

Η διαχείριση της πίεσης του ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε είναι μια σημαντική παράμετρος όπως επίσης και η εμπειρία που έχει ο ΑΠΟΕΛ στο να λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!