Η ώρα των παικτών

Το ρεπό που περιμένουν με αγωνία οι ποδοσφαιριστές μπορεί να περιμένει. Η μουρμούρα για τον προπονητή που θα είναι στον ΑΠΟΕΛ και το 2016 πρέπει επίσης να μαζευτεί. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα αν η ομάδα καταφέρει σήμερα να κερδίσει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ένα ντέρμπι! Τα δεδομένα μάλλον είναι εις βάρος μας αλλά είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και οφείλουμε να πέσουμε μαχόμενοι. Για όσους αδυνατούν να βάλουν τα πράγματα στο σωστό πλαίσιο, πρέπει να θυμίσουμε ότι οι αγώνες κρίνονται πρωτίστως από την απόδοση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Οι παίκτες του Κετσπάγια λοιπόν καλούνται να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα. Όχι γιατί αν χάσουμε θα χαθεί το πρωτάθλημα αλλά γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αρκετά προβλήματα για να προσθέσει ακόμα ένα.

Το ζητούμενο από τους κουρασμένους ψυχολογικά και σωματικά παίκτες μας είναι να υπερβάλουν εαυτούς για 90 και βάλε λεπτά ελπίζοντας ότι σε συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα θα μπορέσουν να κερδίσουν την Αεκ.

Η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος δεν είναι άτρωτη. Ο Κετσπάγια μέσα στα πλαίσια της σωστής προετοιμασία οφείλει να αναδείξει στους παίκτες του πως θα εκμεταλλευτούν τα κενά του αντιπάλου και παράλληλα να παρατάξει μια εντεκάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι σημαντικά και θα οδηγήσουν εκ νέου σε λύσεις ανάγκης. Ούτε αυτό όμως είναι δικαιολογία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X