Η ώρα του rotation

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ πάει σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων σε έναν αγώνα όπου βαθμολογικά μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορος για την ομάδα μας. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά επιμέρους κίνητρα ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε σε φιλικό από οποιονδήποτε. Οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών είναι η καλύτερη αφορμή για τον προπονητή μας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν αγωνίστηκαν σχεδόν καθόλου.

Ο συντονισμός μεταξύ Κωστή και Κρίστιανσεν γίνεται ήδη και είναι για αυτό που σήμερα ίσως δούμε και κάποιους νεαρούς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αφού η τεχνική ηγεσία θα ήθελε να δει πως θα αντιδράσουν στο συγκεκριμένο αγώνα.

Τα πάντα έχουν πλέον φόντο τη νέα χρονιά καθώς και το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ καθώς και ποιοι από τους νεαρούς θα πάνε προετοιμασία με την ομάδα, κάτι που θα τους δώσει την προοπτική να συμπεριληφθούν στο ρόστερ.

Η εξαγγελία για μείωση του ρόστερ αλλά και του προϋπολογισμού σημαίνει ότι θα υπάρξουν περικοπές ατόμων και μισθών οπότε οι τελευταίες εντυπώσεις που θα αφήσουν όλοι ίσως να είναι σημαντικές.

Προβλέψεις για το ποιοι θα αγωνιστούν απόψε δεν χρειάζεται να γίνουν αφού αυτό που έχει σημασία είναι όσοι πάρουν χρόνο συμμετοχής να ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!