Η ώρα του πρωταθλητή

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα την προσπάθεια του για να πετύχει κάτι που δεν κατάφερε ποτέ στην ένδοξη ιστορία του. Η κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι ένα τεράστιο κίνητρο έστω και αν στην πράξη δεν λειτουργεί ως τέτοιο, ούτε για αρκετούς οπαδούς μας. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία είναι αυτοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Η επιστροφή στην κορυφή και στο +2 από τον Απόλλωνα είναι το ζητούμενο και για να καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν ξανά την Ομόνοια.

Αν την υποτιμήσουν ή και παρουσιάσουν την ίδια αγωνιστική εικόνα όπως σε προηγούμενους αγώνες θα βοηθήσουν το παράρτημα να υλοποιήσει τον μοναδικό του στόχο που είναι να μας στερήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Δώνης καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να δούμε την ομάδα να λειτουργεί καλύτερα σε όλες τις γραμμές. Η επιστροφή του Εμπεσίλιο ίσως να μην αρκεί αφού θα χρειαστεί βελτίωση σε ομαδικό επίπεδο αλλά και σωστές επιλογές παικτών.

Είναι πλέον χιλιοειπωμένο ότι ο Σάλαϊ δεν μπορεί να βοηθήσει ως ακραίος μέσος και πως ο Νσούε έχει θέματα με την αμυντική του συμπεριφορά. Το πως θα περιοριστεί ο ταχύτατος Αντόνια είναι το ζητούμενο προκειμένου να μην μπορεί να τροφοδοτηθεί ο Εγγλέζος.

Οι τακτικές και οι σχηματισμοί είναι μια πτυχή με τη θέληση για τη νίκη να είναι η άλλη. Είναι για αυτό που θα πρέπει να δούμε τους δικούς μας να έχουν περισσότερη ενέργεια και πάθος από τους άλλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!