Η παγίδα που ξέρουμε και πρέπει να αποφύγουμε

Το σερί νικών που έχουμε ανάγκη προκειμένου να εδραιωθούμε στην κορυφή θα δοκιμαστεί σήμερα αφού ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων αποτυπώνεται στη βαθμολογία αλλά αυτό δεν μας διασφαλίζει τη νίκη.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε απέναντι σε κλειστές άμυνες αλλά και με ομάδες που μπορούν να παίξουν σωστά στις αντεπιθέσεις είναι στοιχεία που θα συναντήσουμε και σήμερα οπότε είναι σημαντικό να δούμε τους παίκτες του Δώνη να αντιδρούν σωστά.

Η χαλαρότητα και τα ατομικά λάθη μας φέρνουν σχεδόν σε κάθε αγώνα τον τελευταίο καιρό πίσω στο σκορ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει.

Η συγκέντρωση και η καλή μεσοαμυντική λειτουργία θα είναι καθοριστικός παράγοντας απέναντι στην Πάφο που έχει καλές μονάδες.

Το πλάνο

Ο Δώνης καλείται να παρατάξει ένα ορθόδοξο πλάνο παρά το ότι δεν έχει στη διάθεση του παίκτη που να θεωρείται πραγματικό δεξί χαφ. Ο Ιωάννου θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Νσούε, Πολιάκοφ και Μερκή να είναι οι άλλοι τρεις μπροστά από τον Πέρεθ.

Ένας εκ των Σόουζα ή Ζαχίντ θα είναι δίπλα από τον Μοράις εκτός και αν γίνει η έκπληξη με τον Φαρίας ενώ ο Εμπεσίλιο θα έχει την ευθύνη για το δημιουργικό κομμάτι. Καθοριστικός παράγοντας θα είναι η καλή λειτουργία των άκρων εκεί όπου θα πάρουν θέση ο Σάλαϊ και ένας εκ των Αλωνεύτη ή Ορ.

Οι επιλογές για τον προωθημένο επιθετικό είναι πλέον τρεις λόγω Ντελατόρε. Όποιος και αν προτιμηθεί το ζητούμενο είναι να φτάσει η μπάλα με σωστές προϋποθέσεις στην περιοχή και να είμαστε αποτελεσματικοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!