Η παγίδα των συμβολαίων που στάληκαν

Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να το μετριάσει ή και να το δικαιολογήσει, είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνοι χάνουν διαδοχικά χρονοδιαγράμματα που οι ίδιοι έχουν θέσει όσον αφορά την ολοκλήρωση συγκεκριμένων μεταγραφών. Από τη Δευτέρα στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ στα διάφορα μέσα ενημέρωσης  αναφέρεται με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο ότι έχουν αποσταλεί προτάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες και πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν νέες αφίξεις στο προπονητικό κέντρο.

Η εντύπωση ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία έχει αρκετές πιθανότητες να αποδειχτεί λανθασμένη και είναι για αυτό που χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να μην δημιουργούνται αβάσιμες προσδοκίες.

Και αυτό για τον απλούστατο λόγω του ότι η αποστολή οικονομικής πρότασης –συμβολαίου δεν σημαίνει και πολλά πράγματα! Όπως  έδειξε και η περίπτωση του Καμόρα υπάρχουν παίκτες που παρουσιάζονται έτοιμοι να υπογράψουν αλλά για διάφορους λόγους δεν το πράττουν ποτέ ή και καθυστερούν έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι καλούνται να λειτουργήσουν κάτω από ένα γνωστό σε αυτούς πλαίσιο και να ανταποκριθούν αφού πλέον ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!