Η παγίδα του πελάτη

Όπου πελάτης αναφερόμαστε όπως καταλάβατε στην Ομόνοια η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στη σκιά της πιο πετυχημένης ομάδας της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ κερδίζει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο και οι νίκες του ποδοσφαιρικού παραρτήματος στους μεταξύ μας αγώνες αυτό το διάστημα είναι ελάχιστες. Για αρκετούς οπαδούς μας το αιώνιο ντέρμπι έπαψε να είναι τέτοιο λόγω των πολλών νικών μας οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύτηκαν και με μεγάλα σκορ.

Όλα αυτά δημιουργούν το γνωστό εφησυχασμό που αν δεν τον διαχειριστούμε σωστά θα έρθει η βαθμολογική απώλεια το Σάββατο. Η ομάδας μας κερδίζει με το ζόρι τις τελευταίες δυο αγωνιστικές..

Με τον Απόλλωνα αποφύγαμε το έμφραγμα στις καθυστερήσεις ενώ με τη Σαλαμίνα δεν κινδυνεύσαμε αλλά χρειάστηκε να έρθει ο Καρλάο από το πουθενά για βρούμε το δρόμο προς τα δίκτυα.

Αν λοιπόν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί, αποφασισμένοι και βελτιωμένοι υπάρχει ο κίνδυνος να δούμε το εντυπωσιακό σερί νικών να φτάνει στο τέλος του. Ούτε οι ενδεχόμενες απουσίες βασικών παικτών τους πρέπει να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια αφού μας προειδοποιούν εδώ και μέρες ότι το νέο ραντεβού θα είναι πολύ διαφορετικό από το τελευταίο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!