Οι παραδοχές του Κετσπἀγια

Η νίκη επί του Άρη δεν πρέπει να μας παρασύρει σε εύκολα και βεβιασμένα συμπεράσματα όσο και αν αυτό θα λυπήσει κάποιους. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τα καλά του αλλά και τα στραβά του και η μάχη για να υπερνικήσουμε τα πρώτα δεν θα είναι εύκολη.

Ο Κετσπάγια δεν μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα όταν είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα “περιμένουμε πολύ καλύτερη την ομάδα, αλλά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιους παίκτες εντεκάδας”.

Οι παραδοχές του προπονητή μας δεν είναι τυχαίες αφού είναι αυτός που υποφέρει σχεδόν καθημερινά με τις απώλειες παικτών και την 11αδα ανάγκης που παρατάσσει από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα μας. Το αν και πόσα πράγματα μπορούν να αλλάξουν κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Κετσπάγια και είναι φυσιολογικό να μην βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Οι αντοχές της ομάδας δοκιμάζονται για τα καλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με δυο αγώνες την εβδομάδα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!