Η παρακαταθήκη του Τιμούρ

Σε μια χρονική στιγμή όπου ακόμα και αρκετοί παίκτες της ομάδας μας επιλέγουν να αναδεικνύουν τα στραβά του πρώην προπονητή τους, νιώθουμε την ανάγκη να εντοπίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά άφησε σημαντική παρακαταθήκη που δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα στραβά και αν έχει ο συγκεκριμένος προπονητής.

Ο Κετσπάγια ήταν αυτός που είχε την ετοιμότητα, τόλμη και έμπνευση να εμπιστευτεί και να στηρίξει δυο παίκτες για τους οποίους όλοι σήμερα στάζουν μέλι. Αναφερόμαστε τους Αρτύματα και Σωτήριου οι οποίοι για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ είχαν ουσιαστική συμμετοχή και συνεισφορά. Ο πρώην προπονητής μας

Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε και την ικανότητα του Κετσπάγια να εντοπίζει παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να σώσει τη χρονιά και να κάνει το τρομερό comeback αν δεν είχε αφύσικο ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές Ιανουαρίου. Οι επιλογές των Μιλάνοφ, Γιαννιώτα και Μερκή πιστώνονται κυρίως στον Κετσπάγια και είναι γνωστή πλέον η συνεισφορά τους.

Ιδιαίτερα η επιμονή που έδειξε στον άγνωστο για όλους μας Βούλγαρο αμυντικό απέδειξε ότι κάποτε οι εμμονές του κκέλη κάποτε είναι για καλό!

Μπαίνοντας εκ νέου σε πορεία προγραμματισμού είναι σημαντικό να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!