Η παράμετρος κούραση

Γίνεται αρκετή συζήτηση για την κούραση που κουβαλούν οι παίκτες μας αλλά και αυτοί του αντιπάλου μετά και τα 120 λεπτά που αγωνίστηκαν στον ημιτελικό του κυπέλλου. Στην περίπτωση μας ήταν ένα δίωρο το οποίο ο πρώην προπονητής μας αντιμετώπισε με επιπολαιότητα η οποία έφερε και τους γνωστούς τραυματισμούς.

Το ζητούμενο πλέον δεν είναι η παρελθοντολογία αλλά να μπορέσει οι έντεκα που θα αγωνιστούν και όσοι περάσουν ως αλλαγή να βγάλουν την απαιτούμενη φρεσκάδα στο σημερινό αγώνα.

Ο Κωστή ξέρει ποιοι βρίσκονται στα όρια τους και πως ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μπορεί να βοηθήσει ή να κάνει πιο δύσκολο το έργο τους. Η χτεσινή προπόνηση αναλώθηκε σε τέτοια θέματα ενώ οι αλλαγές που θα γίνουν στο αρχικό σχήμα θα βοηθήσουν αφού θα πάρουν θέση μάχης παίκτες που δεν έχουν έχουν επιφορτιστεί ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά.

Όπως πάντα έτσι και σε αυτό το ντέρμπι η παράμετρος που ακούει στο όνομα Νουνό Μοράις θα είναι καθοριστική. Πρόκειται για τον παίκτη του οποίου η απόδοση κρίνει αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει την μάχη του κέντρου, επιβάλλοντας το ρυθμό του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!