Η παράταση και ο σίγουρος

Ένας από τους λόγους που ο Τραμεντσάνι κέρδισε τους παίκτες είναι και γιατί τους πιστεύει. Ο ΑΠΟΕΛ λειτουργεί ποιο πολύ από ποτέ σαν ομάδα και ο προπονητής μας δηλώνει ότι είναι παραπάνω από ευχαριστημένος με το ρόστερ.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος όμως τίθεται ακόμα και δημόσια προς τον Ιταλό το ερώτημα του τι θα πράξει. Ακόμα και μετά τον αγώνα με την Ομόνοια ο προπονητής μας ρωτήθηκε σχετικά και η απάντηση του ήταν ότι ζήτησε επιπλέον χρόνο από τον Τέτι, προκειμένου να του πει τις τελικές του αποφάσεις.

Και αυτό γιατί ο Τραμεντσάνι θέλει να δει κάποια πράγματα ακόμα και στους δυο τελευταίους αγώνες με Αγιά Νάπα (κύπελλο) και Ερμή (πρωτάθλημα).

Το σίγουρο πάντως όσο και αν ο προπονητής μας δημιουργεί ένα πέπλο μυστήριου είναι ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός. Η ομάδα βρίσκει τις λύσεις από όλους τους άλλους, το γεγονός όμως ότι ο Ρέζα δυσκολεύεται είναι κάτι που δεν μπορεί να μην τύχει χειρισμού.

Το ενδεχόμενο επίσης να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να μην κάνει το μάξιμουμ των μεταγραφών που δικαιούται δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X