Η Parimatch στο Cyprus Gaming Show 2019

Το Cyprus Gaming Show (CGS) είναι ένα μοναδικό γεγονός στο είδος του το οποίο συγκεντρώνει συμμετέχοντες από την Κύπρο και το εξωτερικό από όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών και η Parimatchδεν θα μπορούσε να λείψει!

Η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης στην Κύπρο ενθαρρύνθηκε από το γεγονός ότι η Κύπρος προσφέρει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες, τις υποδομές και την τεχνολογία για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το γεγονός ότι το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα στη χώρα ακολουθεί ανοδική πορεία, κάνει την Κύπρο να θεωρείται ως ένα μελλοντικό περιφερειακό κέντρο τυχερών παιχνιδιών.

Η διήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνεδριάσεις σχετικές με τη βιομηχανία αυτή, εμπορική έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες και ευκαιρίες δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεώνμε όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών αρχών, επενδυτών, προμηθευτών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με πλήθος από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και παρόχους υπηρεσιών, η Parimatch δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση.

O Director της Parimatch Cyprus, Στέλιος Ελευθερίου, θαείναι ένας εκ των ομιλητών στο πάνελ: «ΣτοιχηματικέςΔιαφημίσεις: Εταιρείες vs Kυβερνήσεις»

O Στέλιος Ελευθερίου εντάχθηκε στην ομάδα της Parimatch ως διευθυντής το 2017 και διευκόλυνε τη διαδικασία αδειοδότησης για διαδικτυακό στοίχημα (αρ. άδειας. B0013), που χορηγήθηκε από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στις 5/10/2017. Επικεντρώνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη της Parimatch στην Κύπρο και οι γνώσεις του στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με την εμπειρία του σε επιχειρησιακά θέματα και ζητήματα συμμόρφωσης, διασφαλίζει ότι η Parimatch θα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη ρυθμιζόμενη κυπριακή αγορά στοιχημάτων.

Το CGS θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2019 στο Hilton Cyprus της Λευκωσίας με θέμα “Αξιοποίηση ευκαιριών τυχερών παιχνιδιών και αθλητικών στοιχημάτων” με ένα Masterclass με τίτλο “Η είσοδος στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών – η καριέρα σας ξεκινά εδώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!