Η πίεση και η απουσία όσων την αντέχουν

Είναι σύνηθες πλέον μετά από μια απώλεια να διαβάζουμε δεξιά και αριστερά για τη δήθεν αφόρητη πίεση και κριτική που γίνεται από τους παράλογους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Πίεση και κριτική προς τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές.

Είναι γεγονός ότι είμαστε απαιτητικοί ενώ τα social media, στα οποία καταφεύγουν οι αδκιασεροί αθλητικογράφοι, δίνουν βήμα για ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει σωστό κριτήριο και μπορεί να αξιολογήσει σωστά όλα όσα συμβαίνουν. Είναι επίσης γεγονός ότι ο πήχης των προσδοκιών βρίσκεται σε τρομερά επίπεδα και αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Ένας από τους λόγους που η ομάδα έμαθε να ζει με την πίεση και να αντεπεξέρχεται είναι γιατί στην ομάδα υπάρχουν διαχρονικά παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε αναφορά σε αυτούς που πέρασαν αλλά θα εντοπίσουμε ότι κάθε χρόνο λιγοστεύουν. Ο φετινός αγωνιστικός σχεδιασμός ήταν ποσοτικά ο μεγαλύτερος δυνατός αλλά ούτε ένας από αυτούς που ήρθαν δεν μπορεί να θεωρηθεί παίκτης με ηγετικές ικανότητες που στα δύσκολα θα ορθώσει ανάστημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X