Η πίεση και η νέα αποχώρηση

Ως αρχή ισχύει και το ουδείς αναντικατάστατος αλλά ο τρόπος και η χρονική στιγμή των μαζικών αποχωρήσεων μελών του προπονητικού τιμ δεν μπορεί παρά να προκαλεί προβληματισμό. Ο Κωστή επισημοποίησε σήμερα την αποχώρηση του αφού προτίμησε και αυτός τα λεφτά που του πρόσφερε ο Σάμπουριτς μέσω των Κινέζων.

Ο Κωστή σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κρίσιμη και δύσκολη ευρωπαϊκή πρόκληση αλλά και στην πίεση που πρέπει να συνεχίσει να βάζει ο κόσμος.

Η σχετική ανάρτηση:

Με αφορμή το τερματισμό της συνεργασίας μου με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Πρόδρομο Πετρίδη για την άριστη συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια και για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όσες φορές χρειάστηκε να έχω την ευθύνη της ομάδας ως 1ος προπονητής καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι φέρουν εις πέρας τους στόχους της ομάδας σε Ευρώπη και Κύπρο, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον σημαντικό και κρίσιμο στόχο της ευρώπης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του αρχαγγέλου που με αυταπάρνηση δουλεύει ασταμάτητα και να τους ευχηθώ καλή δύναμη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το κινητήριο μοχλό του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, για τη εκτίμηση που μου έδειξε τα 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και να τους παροτρύνω να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη πορεία της ευρώπης που έχει μπροστά της, ασκώντας τη γνωστή πίεση γιατί αυτή η πίεση είναι που μας οδηγεί όλους στον αρχάγγελο να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό και να πραγματοποιούμε τις φιλοδοξίες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!