Η πίεση στον ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ερμή έτσι η πίεση μεταφέρεται στην ομάδα μας που πλέον ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα προκειμένου να διατηρήσει την εις βάρος της διαφορά στο -2. Τα βαθμολογικά δεδομένα και η σειρά αγώνων είναι τέτοια που ο ρεαλιστικός στόχος για τον ΑΠΟΕΛ είναι διατηρήσει τη των δυο βαθμών από την πρωτοπόρο.

Για να επιτευχθεί ο στόχος πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε τα ντέρμπι αφού είναι αυτά που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή. Ο μέχρι σήμερα απολογισμό είναι ανησυχητικός αφού με Ανόρθωση, ΑΕΚ και ΑΕΛ όχι μόνο δεν τα καταφέραμε αλλά στους δυο αγώνες απογοητεύσαμε με την απόδοση μας.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα πλησιάζει και όσο παράξενο και αν ακούγεται σε κάποιους η νίκη είναι μονόδρομος. Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και χωρίς νίκη σε τέσσερις αγώνες θα μας βάλει σε περιπέτειες. Τόσο βαθμολογικές όσο και στο θέμα ψυχολογίας αφού θα στείλουμε εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ όλα τα λάθος μηνύματα.

Και εννοείται ότι είναι τεράστια παγίδα να νομίζει ή να υπενθυμίζει οποιοσδήποτε ότι και πέρσι δεν κερδίσαμε τα ντέρμπι του πρώτου γύρου και πως βρεθήκαμε μέχρι και το -8 αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!