Οι πληγές κλείνουν με νίκες

Η ομάδα μας επιστρέφει απόψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα σε έναν αγώνα όπου καλείται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που την θέλουν να κερδίζει τη Δόξα. Ο αγώνας θα είναι εύκολος μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ μπορέσει να κάνει στον απαιτούμενο βαθμό κάποια βασικά πράγματα όπως το να αμυνθεί σωστά και να είναι αποτελεσματικός στη γραμμή κρούσης. Ο Κετσπάγια γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι τις παθογένειες της ομάδας και το ζητούμενο είναι να τις διαχειριστεί με τρόπο που να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές βαθμολογικέ απώλειες.

Οι δυο αγώνες αυτής της εβδομάδας με Δόξα και Άρη προσφέρονται για να αρχίσει ένα σερί νικών που θα φέρει την ομάδα μας ξανά στην κορυφή και παράλληλα θα βοηθήσει έτσι ώστε να επουλωθούν οι πληγές που σχετίζονται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την αποτυχία στο Champions League.

Η Δόξα του Χατζηλούκα θα παλέψει τον αγώνα και είναι για αυτό που οι παίκτες του Κετσπάγια θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί αφού τυχόν υποτίμηση θα αποδειχτεί καταστροφική. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το ζητούμενο είναι να περιοριστούν τα ατομικά λάθη που κάνουν την άμυνα μας ευάλωτη.

Το αν θα βρεθεί ή όχι στο αρχικό σχήμα ο Καβενάγκι είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες αλλά και πάλι ο Αργεντινός θα χρειαστεί ουσιαστικές βοήθειες για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!