Η πληρότητα του ρόστερ

Η ομάδα μας βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό συμβαίνει με τρόπο που επιβεβαιώνει ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι πιο καλά στελεχωμένος από ποτέ ή και που η διαχείριση του γίνεται αποτελεσματικά.

Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα την ποιότητα του ρόστερ και τις προοπτικές του να δούμε την ομάδα να αποδίδει ακόμα καλύτερα στη συνεχεια.

Η σχετική τοποθέτηση όπως έγινε στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Θέλω να αναφερθώ σε κάτι. Το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Θα τολμούσα να πω ότι η πληρότητα δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος ο οποίος το ΑΠΟΕΛ δείχνει δείγματα στην ευκολία που μπορεί να κερδίζει σε κάποια παιχνίδια έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχαμε τόσο πολύ βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με υψηλές εντάσεις ειδικά στα ντέρμπι και πολλές φορές η αγωνιστική εικόνα αυτή δεν ήταν η ίδια με την ποιότητα. Ακόμα και έτσι αυτό το οποίο το ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι μπορούσε να πάιρνει τα αποτελέσματα και να επιτυγχάνει μεγάλα πράγματα. Αυτή την στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θεωρούμε ότι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο που θα αυξήσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θα είναι πολύ πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο που θα παίζει, έχοντας τις απαιτούμενες ισορροπίες στις ψυχικές αντοχές και στο καθαρό μυαλό.

Περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί, ότι δηλαδή δεν θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε ελκυστική εικόνα σε συνδυασμό με την ουσία ελέω των πολλών αγώνων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτός ο σχεδιασμός έχει παρουσιάσει καλά αποτελέσματα και ευελπιστούμε ότι στο τέλος η δικαίωση σε αυτό τον τομέα θα έρθει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ήταν μια σημαντική χρονιά για το ΑΠΟΕΛ, γράψαμε μια πολύ μεγάλή επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε με την ολοκληρώσουμε ανάλογα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X