Η πνευματική ισορροπία και το τέλειο

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί μια πορεία που όμοια της έχει συμβεί μόνο της χρονιά που φτάσαμε μέχρι τους 8 του Champions League. Ζώντας καθημερινά ένα οδοιπορικό που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο και ακόμα συνεχίζεται μας είναι δύσκολο να αντιληφθούμε κάποιες παραμέτρους με σημαντικότερη αυτή της πνευματικής ισορροπίας.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό σήμερα και οι επισημάνσεις τους χρίζουν προσοχής:

«Ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή έχει κλειδώσει ρεκόρ αγώνων χωρίς καν να γνωρίζει αν θα περάσει στην επόμενη φάση, είτε του Γιουρόπα Λιγκ είτε του κυπέλλου. Το θέμα της κούρασης δεν το επικαλεστήκαμε και δεν θα το επικαλεσθούμε όσο αφορά το σωματικό παράγοντα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις απουσίες. Το πρόβλημα που υφίσταται είναι η πνευματική ισορροπία, την οποία κανένας δεν μπορεί να τη διατηρήσει στο μέγιστο βαθμό, είτε λέγεται ΑΠΟΕΛ, είτε Άντερλελεχτ, είτε Ρεάλ, είτε Μπαρτσελόνα.

Για πρώτη φορά μια κυπριακή ομάδα έχει να διαχειριστεί αυτά τα πράγματα. Τα λέω αυτά τα πράγματα για να υπογραμμίσω τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν σε μια ομάδα κυπριακή η οποί αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις. Αντιλαμβάνεστε με το να βλέπουμε την ομάδα κάποιες στιγμές να μην αποδίδει σύμφωνα με τη δυνατότητα της είναι γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι παράμετροι. Εμεί είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την ομάδα. Θα έλεγα ότι η ομάδα σχεδόν αγγίζει το τέλειο σε ότι αφορά τις προσδοκίες με βάση της ανθρώπινες δυνατότητες. Είναι αυτό που πρέπει να ισορροπούμε μέσα στο μυαλό μας. Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει σε προκλήσεις πολύ μεγάλες και αυτή τη στιγμή να παραμένει σε τρεις διοργανώσεις».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!