Οι προεκτάσεις της πρώτης νίκης

Ασφαλώς και βρήκαμε απέναντι μας μια Ομόνοια που για πολλούς παραδόθηκε αμαχητί αλλά για να δοθεί αυτή η εντύπωση έπαιξε ρόλο και η απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Η πρώτη νίκη σε ντέρμπι είναι γεγονός έστω και αν ορισμένοι θεωρούν ότι ο αγώνας απέναντι στο παράρτημα δεν θεωρείται πλέον τέτοιος. Το αποτέλεσμα του αγώνα στον πρώτο γύρο αλλά και η νίκη της Ομόνοιας μόλις την περασμένη αγωνιστική επί της ΑΕΚ μαρτυρούν πολλά.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ καλά προετοιμασμένη από κάθε άποψη, γεγονός που έκανε την επικράτηση δίκαιη και εύκολη. από πλευράς τακτικής αλλά και ψυχολογίας οι παίκτες του Κετσπάγια έδειξαν όλα όσα έπρεπε. Η επιλογή του Καρλάο στο αριστερό άκρο ακρωτηρίασε το δεξί επιθετικό άκρο της Ομόνοιας ενώ ο Μερκής περιόρισε τον Σκέμπρι.

Γράφαμε και πριν τον αγώνα ότι οι δυο ακραίοι μέσοι θα έπρεπε να έχουν καθοριστικό ρόλο για να έρθει η πρώτη νίκη κάτι που έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Οι Εφραίμ και Γιαννιώτας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ ο πρώτος ήταν και ο σκόρερ.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και για τον Μοράις ο οποίος πρόσθεσε σε ακόμα έναν καθοριστικό αγώνα μια επιβλητική εμφάνιση. Ο Ασίς περιορίστηκε πλήρως ενώ ο αρχηγός μας ήταν νικητής σε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες με όποιον βρέθηκε απέναντι του.

Γίνεται αντιληπτό ότι όταν η ομάδα ρολάρει όλοι φαίνονται και είναι ικανότατοι για να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ εκεί που θέλουμε και πρέπει. Ο Κετσπάγια είχε ανάγκη την πρώτη νίκη και για αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!