Η προοπτική του Τραμετσάνι

Το σχετικά φτωχό βιογραφικό του Τραμετσάνι απασχόλησε τους οπαδούς μας όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ιταλού προπονητή. Από τότε έγιναν αρκετά και όλοι πλέον βλέπουν την προοπτική που υπάρχει.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτά αλλά και για τον συνεσταλμένο Τάμαρι.

Για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνέχισε να διατηρεί ψηλό επίπεδο την απόδοσή της. Υστερήσαμε στο ότι δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις προσπάθειες που είχαμε στο στόχο σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή. Κρατάμε την εμφάνιση και προχωρούμε. Έχουμε ακόμα δυο επίσημες υποχρεώσεις μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων».

Για το κέρδος του ΑΠΟΕΛ και τη σταθερότητα:
«Υπήρχαν σημεία κατά τη διάρκεια των αγώνων σε προηγούμενο διάστημα όπου δεν είχες εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει μια σταθερότητα στην ομάδα σε ψηλό επίπεδο. Αυτό δίνει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Αυτά τα κρατάμε ως κόρη οφθαλμού για να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε».

Για τη δουλειά του κ. Τραμετσάνι:
«Δεν είχε ένα πλούσιο βιογραφικό, όμως για να είμαστε σωστοί, ο κ. Τέτι όταν παρουσίασε τον προπονητή, αυτό που μεταφερόταν προς εμάς είναι ότι έχει μεγάλη προοπτική. Αυτό έπρεπε να αποδειχθεί στην πράξη. Δουλεύει πάρα πολύ και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το κομμάτι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλεύεις και να είσαι αφοσιωμένος σε αυτή τη δουλειά».

Για τον Τάμαρι:
«Αυτό πλέον αποκτά μια διαχρονικότητα. Τους μεγάλους τους ποδοσφαιριστές τους κάνει η διάρκεια. Είναι ένα συνεσταλμένο παιδί, γνωρίζει ότι δεν έχει πετύχει ακόμη απολύτως τίποτα ακόμη. Απόδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι 21 ετών, έχει να διαχειριστεί πολλά πράγματα, δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει».

Για τη συνέντευξη τύπου για τον Νεκτάριο:
«Θα είναι παρών ο Νεκτάριος και ο πρόεδρος, θα ειπωθούν κάποια πράγματα εκεί».

Για το κύπελλο:
«Δεν έχει να κερδίσει κάτι πέραν από την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ, έχει να χάσει πολλά αν δεν τα καταφέρει. Είναι ευκαιρία να κερδίσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές τον προπονητή. Μπαίνουμε σε ένα θεσμό που μας πονάει, το ΑΠΟΕΛ έχει τα περισσότερα κύπελλα στην Κύπρο και έχει 4 χρόνια να το κατακτήσει».

Για τον Μερκή:
«Δεν είναι κάτι το σοβαρό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!