Η πρώτη ανάγνωση για τον Μπέιν

Μέχρι να δούμε απτά δείγματα γραφής του τι σόι προπονητής είναι ο κύριος Μάριο Μπέιν θα αρκεστούμε στη θεωρητικά ανάγνωση και ερμηνεία του βιογραφικού του.

Ο 53χρόνος λοιπόν Ολλανδός που απασχόλησε ξανά τον ΑΠΟΕΛ προ διετίας φαίνεται να είναι ένας προπονητής που κουβαλά σημαντικές παραστάσεις από πρωταθλήματα που θεωρούνται πιο προηγμένα από το δικό μας. Η θητεία του έστω και σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας του δείχνουν ότι διαθέτει το απαιτούμενο υπόβαθρο και με το παραπάνω.

Είχε επίσης μια τριετία στη Βελγική Γκένκ ενώ εξαιρετικά χρήσιμη σε σχέση και τα δεδομένα και αντιλήψεις που θα βρει στον ΑΠΟΕΛ, θεωρείται και το πέρασμα του από τη Φενερμπαξε.

Η Τουρκία και o φανατισμός-πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα όπως αυτήν που δούλεψε φέτος έστω και σαν βοηθός προπονητής θα είναι χρήσιμη για έναν προπονητή που προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα .

Ο Μπέιν σε όλες τις ομάδες που δούλεψε ως προπονητής δεν είχε ποτέ ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάπου εδώ δημιουργούνται και οι πρώτες έγνοιες στο πως θα διαχειριστεί την πίεση του ΑΠΟΕΛ. Η παράμετρος αυτή δεν πρέπει να υποτιμηθεί αφού το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι διδακτικό…

Ο Κρίστιανσεν ο οποίος έκανε θαύματα ως προπονητής της  ΑΕΚ κερδίζοντας αρκετά ατομικά βραβεία, ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ έφτασε στο σημείο να μην δίνει την μπάλα για να εκτελεστεί ένα αουτ προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να πάρει το Χ που ήθελε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!