Η πρώτη φάση εξελίσσεται ομαλά

Μπορεί να μην διέρρευσαν ακόμα τα δυο ονόματα επιθετικών που απασχολούν σοβαρά τον Κρίστιανσεν αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η πρώτη φάση του προγραμματισμού εξελίσσεται όπως έχει οριοθετηθεί. Το ζητούμενο είναι όπως μέχρι τις 9 Ιουνίου ή το αργότερο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία να έχουν κλείσει δυο μεταγραφές.

Οι δυο προσθήκες αφορούν τις λεγόμενες άμεσες ανάγκες της ομάδας και δεν είναι άλλες από αυτές του αριστερού μπακ και του επιθετικού. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάει στον δεύτερο προκριματικό έχοντας στην εντεκάδα του τις δυο αυτές προσθήκες αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να παρουσιαστεί βελτιωμένος και έτοιμος για την υπέρβαση.

Οι υπεύθυνοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος αποκλεισμού στον 3ο προκριματικό και είναι για αυτό που οι κάποιες προσθήκες έχουν χαρακτηριστεί άμεσες. Πρέπει όμως να είναι και ποιοτικές κάτι που φαίνεται να ισχύει θεωρητικά τουλάχιστον όσον αφορά την περίπτωση του Καμόρα. Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι υπάρχει ο λεγόμενος κορμός των υφιστάμενων παικτών των οποίων η παρουσία εγγυάται κάποια απαιτούμενα.

Η πιο πάνω ιεράρχηση των αναγκών είναι αυτή που διατηρεί σε εκκρεμότητα περιπτώσεις άλλων παικτών όπως για παράδειγμα του Ορλάντι για τον οποίο θα πρέπει να παρθεί μια τελεσίδικη απόφαση αφού η πλευρά του παίκτη δεν μπορεί να μας περιμένει για πολύ ακόμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!