Η πρώτη πρόκληση

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει ήδη σε ρυθμούς ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και η πρώτη μεγάλη πρόκληση είναι μερικά εικοσιτετράωρα μακριά. Η συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League μπορεί να μην ενθουσίασε πολλούς οπαδούς μας με τον τρόπο που ήρθε, όμως σίγουρα αποτελεί ένα όνειρο που για πολλές άλλες ομάδες του τόπου παραμένει μακρινό και ανεκπλήρωτο.

Η ομάδας μας ξεκινά τις υποχρεώσεις της με την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου μέσα στο ΓΣΠ. Το ματς της Πέμπτης μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια, μπορεί όμως και να μην αλλάξει καθόλου τα δεδομένα. Η προσπάθεια για κάτι καλό μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης προβλέπει να έχουμε επιτυχίες στους αγώνες μέσα στην έδρα μας και αν μπορέσουμε να πράξουμε το ίδιο και σε κάποιους εκτός Κύπρου. Αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να έχει βαθμολογικό όφελος στο παιχνίδι απέναντι στην Σάλκε τότε αμέσως βάζει πλώρη για την πιθανότητα πρόκρισης.

Η συμμετοχή μας στο Europa league έχει διπλό στόχο. Από την μία είναι η προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση του ταμείου της ομάδας μέσω της κάθε ισοπαλίας ή νίκης, και από την άλλη είναι ο εξαιρετικά σημαντική συγκομιδή βαθμών που προσφέρουν η βαθμολογικές επιτυχίες στον όμιλο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη ανάγκη τους ευρωπαϊκούς βαθμούς κατάταξης δυναμικότητας έτσι ώστε να δικαιούται να ελπίζει ότι θα παραμείνει στους δυνατούς στις ευρωπαϊκές κληρώσεις  για τα επόμενα χρόνια.

Ο κόσμος, μετά την αποτυχία με την Αστάνα έχει ανάγκη για αναπτέρωση του ηθικού του.  Οι Ευρωπαϊκές νίκες έχουν την δική τους αίγλη, τόσο ανάμεσα στους οπαδούς μας αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα γενικότερα. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει ότι η κάθε ευρωπαϊκή πρόκληση συνοδεύεται με πολλά θετικά επακόλουθα. Ο στόχος της πρόκρισης στον όμιλο είναι δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος. Ο κόσμος με την αγορά των εισιτηρίων για όλους τους αγώνες έστειλε το μήνυμα την πίστης σε αυτή την προσπάθεια.

Ο ΑΠΟΕΛ, ξεκινά με πολλές ελπίδες την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Κάθε αρχή και δύσκολή αλλά δεν μάθαμε στα εύκολα. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και οι προκλήσεις είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!