Οι προτροπές του Τιμούρ

Ο προπονητής μας είπε πολλά και διάφορα μετά τον αγώνα, για την περηφάνια που πρέπει να νιώθουμε πάρα την ήττα, τα λάθη που μας στέρησαν το βαθμολογικό κέρδοςμ τους τραυματισμούς αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κετσπάγια:

«Κάθε ΑΠΟΕΛίστας μπορεί να νιώθει περηφάνια για την ομάδα. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, τρέξαμε. Ξέραμε ότι θα είχαμε δυσκολίες στις στατικές φάσεις. Δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις παίκτες που είναι δύο μέτρα. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσε και είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. 3-4 φορές βγήκαμε μόνοι μας, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε ευκαιρίες που περιμέναμε ότι θα μπει γκολ. Κάποιες φορές μας έλειπε η τελική πάσα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το παιχνίδι που έκαναν μετά και την απογοήτευση που είχαν από το παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτό που φοβόμουν για τους τραυματισμούς δυστυχώς το είδαμε και πάλι. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Είναι άλλο να παίζεις στην Κύπρο και άλλο στην Ευρώπη. Δεν ήμασταν 100% έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Αυτή η ομάδα πηγαίνει χωρίς καλή ξεκούραση και καλή προετοιμασία. Αυτά τα προβλήματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Θα γυρίσουμε πίσω για να δούμε τι γίνεται με τους τραυματίες Θα δούμε και το παιχνίδι με την Αγία Νάπα».

Για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα και το πάθος κάποιων παικτών, όπως του Ντε Βινσέντι… 

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ο Ντε Βινσέντι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά. Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν. Δυστυχώς στο τέλος δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο καθένας όμως νιώθει ευχαρίστηση γιατί μια κυπριακή ομάδα στάθηκε πολύ καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Πολλές φορές γίνεται άδικη κριτική. Για να είμαστε σήμερα εδώ, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που ήταν πριν από μας εδώ .Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Δεν πρέπει να ζοριστείς γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά στο πρωτάθλημα».

Αν θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι, η εικόνα που είχε κόντρα στη Σάλκε… 

«Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Το τελευταίο αποτέλεσμα που είχαμε δεν μας ευχαριστεί. Θέλουμε όλους τους παίκτες κοντά μας. Ειδικά αυτοί που απουσίαζαν και πέτυχαν πολλά γκολ το προηγούμενο δίμηνο. Ο Ντε Βινσέντι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλά σημεία του αγώνα. Αυτό θέλουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε ομάδα στον αγωνιστικό. Έτσι έρχονται τα θετικά αποτελέσματα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X