Η σημασία του γρήγορου γκολ

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε απαιτήσεις για να σκοράρουμε στα αρχικά στάδια του αγώνα από τη στιγμή που δεν έρχεται καν το γκολ αλλά έχει και αυτό τη δική του σημασία έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Η συνταγή που ακολούθησαν Ανόρθωση και Αλκή είναι γνωστή και θα προσπαθήσουν να την εφαρμόσουν όλοι. Αυτή προβλέπει μαζική και σωστή άμυνα έτσι ώστε να κλείσουν οι διάδρομοι και να περάσει το πρώτο μισάωρο και ιδανικά το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούν τέρμα.

Αυτό στη συνέχεια θα λειτουργήσει καταλυτικά αφού η πίεση θα μεταφερθεί στη δική μας πλευρά που έδειξε να δυσκολεύεται στο να διαχειριστεί τα δεδομένα.

Το αντίδοτο σε αυτά είναι να μην χάσουμε το πρώτο ημίχρονο μπαίνοντας στον αγώνα νωθρά και με το μυαλό μας αλλού. Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αποδειχτεί καταλυτικό έτσι ώστε να αναγκαστεί ο αντίπαλος να ανοιχτεί ή και να μην συμβεί αυτό, οι παίκτες μας θα μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερο τη συνέχεια του αγώνα.

Εναντίον της Αλκής λοιπόν πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε στη γνωστή πλέον παγίδα που μας έστησαν οι δυο προηγούμενοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X