Η σημειολογία του πρώτου ντέρμπι

Με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η ομάδα μας ανοίγει το απόγευμα την αυλαία των ντέρμπι με τον αγώνα στο Παπαδόπουλος ενάντια στην Ανόρθωση. Ο αγώνας δεν μπορεί να θεωρηθεί καθοριστικός για ευνόητους λόγους αλλά δεν παύει να έχει τη δική του σημασία και προεκτάσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς να δώσει τα δικά του διαπιστευτήρια και να στείλει το μήνυμα ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα. Η εκτίμηση ότι και φέτος θα είναι κούρσα για δυο φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέσω των αποτελεσμάτων των πρώτων αγωνιστικών, οπότε το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που μας θέλει να παραμένουμε στην κορυφή.

Η Ανόρθωση από την πλευρά της πολύ νωρίς και λόγο των δυο απωλειών με Σαλαμίνα και ΑΕΖ παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού θέλει να παραμείνει σε φυσιολογική απόσταση από την κορυφή. Με νίκη στέλνουμε την ομάδα του Πούτσε και του Πουλλαϊδη στο -7 και στις όποιες προεκτάσεις συνεπάγεται αυτό.

Ο Κρίστιανσεν έζησε τους αγώνες στο Παπαδόπουλος ως προπονητής της ΑΕΚ και πλέον θα το πράξει και ως δικός μας. Ξέρει ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις αντιξοότητες αφού ο αντίπαλος θα επιστρατεύσει κάθε μέσο για να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!