Οι συμπατριώτες του Μπέιλ

Ενώ η εθνική Ουαλίας γράφει ιστορία στο Euro, εμείς σχεδόν πανηγυρίζουμε για την ευνοϊκή κλήρωση που είχαμε για τον 2o προκριματικό του Champions League. Εκτός απροόπτου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Ουαλίας, αφού η The New Saints είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο.

Το ότι θεωρούμε εύκολο αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα μιας χώρας που διαπρέπει σε επίπεδο εθνικών δεν είναι οξύμωρο. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η εθνική Ουαλίας δεν έχει ούτε έναν παίκτη στο ρόστερ της που να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα! Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών αγωνίζεται στην Premiership της Αγγλίας, ενώ το μεγαλύτερο όνομα είναι στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εγχώριο πρωτάθλημα αποτελείται από παίκτες δεύτερης και τρίτης διαλογής γεγονός που αντικατοπτρίζεται πλήρως και στις επιλογές  του ομοσπονδιακού προπονητή.

Με αυτά τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μην υποτιμήσει τους συμπατριώτες του Μπέιλ και να επιβεβαιώσει μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα του, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Ιδανικά από τον πρώτο αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!