Η συνέχεια και το κίνητρο της στέψης

Η διαφορά είναι πλέον στο +4 και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να διαχειριστεί καλύτερα τα υπέρ του δεδομένα από ότι όταν βρέθηκε στο +6. Τα περιθώρια ούτως ή άλλως έχουν στενέψει αφού απομένουν μόνο τέσσερις αγώνες με τον ένα να είναι αυτός με την ΑΕΚ. Πρακτικά η επόμενη αγωνιστική είναι αυτή που ήδη απασχολεί αφού το Σάββατο 23 Απριλίου θα τεθούμε αντιμέτωποι με την Ομόνοια.

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με το παράρτημα είναι γνωστές και ιδιαίτερα όταν είμαστε οι τυπικά φιλοξενούμενοι παθαίνουμε κάτι. Η Ομόνοια προέρχεται από την μεγάλη νίκη μεσα στο Παπαδόπουλος η οποία τη διατήρησε στη 3η θεση οπότε ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος.

Μια παράμετρος που θα παίξει το δικό της ρόλο είναι ότι την Τετάρτη τόσο εμείς όσο και αυτοί θα δώσουν την μάχη για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Οι δυο ημιτελικοί θα αναγκάσουν και τις δυο ομάδες να δώσουν πολλές δυνάμεις και ενδεχόμενος να τις στείλει στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με νέα δεδομένα.

Το κίνητρο και η θέληση για κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο στις επόμενες δυο αγωνιστικές. Και αυτό γιατί μπορούμε να αναδειχτούμε πρωταθλητές στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια (εκτός)
ΑΕΚ (εντός)
Απόλλων (εκτός)
Ανόρθωση (εντός)

ΑΕΚ
Ανόρθωση (εντός)
ΑΠΟΕΛ (εκτός)
Ομόνοια (εντός)
Νέα Σαλαμίνα (εκτός)

Η βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ 76
Άεκ 72
Ομόνοια 61
Απόλλωνας 58
Ανόρθωση 56

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!