Η σειρά του Νεκτάριου

Ο Χαραλαμπίδης δεν ήταν στα πλάνα της επιτροπής και αναγκάστηκε να συνεχίσει αλλού, ο Αντωνιάδης ήταν στα πλάνα αλλά δεν άντεξε το “bullying” διαφόρων και τώρα τη σκυτάλη παίρνει ο Αλεξάνδρου. Το κοινό στοιχείο και των τριών περιπτώσεων είναι ότι πρόκειται για τρείς Κύπριους παίκτες οι οποίοι θεωρούνται παίκτες που δέθηκαν με τον ΑΠΟΕΛ και κατά πολλούς θα τέλειωναν την καριέρα τους στην ομάδα μας.

Συμπάθειες, αντιπάθειες, υποκειμενικές και αντικειμενικές απόψεις αλλά και το τεράστιο κεφάλαιο του οικονομικού συνθέτουν το γενικό πάζλ το οποίο κρίνει ποίοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Η περίπτωση του Αλεξάνδρου έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά και δυσκολίες. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη που έχει τον άχαρο ρόλο να δίνει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ δεν είναι η φυσική του θέση. Αυτό και μόνο δημιουργεί κάποια θέματα.

Από την άλλη το γεγονός ότι τις πλείστες φορές ανταποκρίνεται πολύ καλά αλλά και το ότι αποτελεί έναν από τους ελάχιστους πλέον παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και πως πρέπει να λειτουργούν οι παίκτες στα δύσκολα.

Εκείνο που θα κρίνει την παραμονή του Αλεξάνδρου είναι βασικά το οικονομικό. Η πρόθεση για μείωση απολαβών από πλευράς διοίκησης φαίνεται να μην βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του παίκτη, οπότε και τα δυο ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!