Η σοφία και η χρήσιμη απώλεια

Η ομάδα μας πρόσθεσε ακόμα μια απώλεια βαθμών που αντικειμενικά μπορεί να χαρακτηριστεί μη προγραμματισμένη. Πάει να γίνει συνήθεια εν το μεταξύ το σκηνικό αυτό αφού ο ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο έχει απώλειες από ομάδες που στο τέλος πέφτουν κατηγορία αλλά στην πορεία βγάζει αντίδραση και κατακτά το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Τραμετσάνι και στη συνέχεια ο Πετεβίνος έκαναν αναφορά για πως πρέπει να προσεγγίσουν όλοι τη συνέχεια στον Αρχάγγελο και το ζητούμενο είναι να δούμε τα λόγια να γίνονται πράξεις.

Ο προπονητής είπε ότι τώρα θα δούμε αν είμαστε πράγματι μεγάλη ομάδα ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας τόνισε την ανάγκη να παρουσιαστούν όλοι σοφοί για να εκμεταλλευτούν το αρνητικό αποτέλεσμα. Η κλασική σε τέτοιες περιπτώσεις προσέγγιση είναι ότι κάποτε μπορούν να βγουν πολλά θετικά μέσα από μια ήττα ή ισοπαλία.

Πρακτικά η αντίδραση θα έρθει μέσα από τη διαφορά που μπορούν και πρέπει να κάνουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας έχει θέματα στο δημιουργικό κομμάτι συνεπώς ο Εφραίμ πρέπει να αγωνίζεται περισσότερο αφού η φιλοτιμία του Μπάλογκ δεν αρκεί.

Δεδομένη και απαραίτητη πρέπει να θεωρείται και η επιστράτευση του Τάμαρι του οποίου η απουσία φάνηκε το διάστημα που απουσίασε έστω και αν αυτό δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!