Η σωστή προσέγγιση του Ντολ

Έχοντας δίπλα του τον Εφραίμ ο προπονητής μας επιχείρησε να στρέψει την προσοχή όλων μακριά από το φλέγον θέμα του αγωνιστικού χώρου. Το ζητούμενο σύμφωνα με τον Ντολ είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Οι σχετικές δηλώσεις..

Για την κατάσταση που υπάρχει στο γήπεδο: «Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Εγώ έχω την εμπειρία από αυτά τα γήπεδα. Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες. Μίλησα και με τους συνεργάτες εδώ που δούλεψαν αυτές τις ημέρες. Το πιο σημαντικό είναι ένα είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά παπούτσια, θα είναι δύσκολο στις μονομαχίες, στις επιταχύνσεις. Όμως και οι αντίπαλοί μας θα αγωνιστούν σε αυτές τις συνθήκες. Δεν θεωρώ ότι θα είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό».

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ήταν ένα σοκ για εμάς ναι. Περιμέναμε διαφορετικά τα πράγματα, κάναμε λάθη. Έχουν περάσει όμως μέρες και μήνες από τότε. Η ομάδα είναι πιο σταθερή τώρα. Ξέρουμε πως θα παίξουμε. Το σημαντικό είναι να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας είναι η 2η θέση. Το ίδιο ισχύει και για την Ντουντελάνζ, όμως στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Θα αλλάξετε κάτι στον τρόπο που αγωνίζεστε, βάση και του αγωνιστικού χώρου; «Δεν έχω πρόθεση ν αλλάξω κάτι. Έχουμε παίκτες με εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Από τη Σκανδιναβία, από την Κροατία, την Σλοβενία. Μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε αυτές τις συνθήκες. Μπορεί κάποια κομμάτια να μην είναι καλά στο γήπεδο και ελπίζουμε να μη μαζέψουν νερό. Αν οι συνθήκες είναι καλές θα μπορείς να παίξεις πιο τεχνικά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Σαφώς και δεν θα αλλάξω κάτι».

Για το ότι ο προπονητής της Ντούντελανζ είπε ότι η πίεση είναι στο ΑΠΟΕΛ… “Η πίεση είναι πάντοτε καλή γιατί πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ξέρω τι σημαίνει πίεση. Βάζουμε και στους εαυτούς μας πίεση. Δεν είναι σημαντικό ποιος είναι το φαβορί. Το πιο σημαντικό είναι το 90λεπτο. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Δεν χρειάζεται να σκέφτεται ο συνάδελφος εμένα, εγώ αγαπώ αυτό το συναίσθημα της πίεσης”

Δηλώσεις Εφραίμ

Για την κατάσταση που υπάρχει στο γήπεδο: «Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση το γήπεδο. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα επηρεάσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αυτή η κατάσταση: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Εμείς θα κάνουμε τη προπόνησή μας και σε αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν. Έχουμε αγωνιστεί όλοι μας νομίζω σε κακά γήπεδα. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά αύριο».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα του αγώνα. Μετά τις οδηγίες του προπονητή, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!