Η Σπάρτα Πράγας το ξεκάθαρο φαβορί

Η ομάδα μας μπαίνει σε ρυθμούς Europa League αφού την Πέμπτη θα δώσει στην Πράγα τον πρώτο απο μια σειρά καθοριστικών αγώνων που θα κρίνουν την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού μαζί με τη Σάλκε. Για να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης θα απαιτηθούν οι εκτός έδρας βαθμοί κάτι που ειναι το ζητούμενο απέναντι στην περσινή δευτεραθλήτρια Τσεχίας.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αφού η Σπάρτα είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών και ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει για την έκπληξη που ιδανικά είναι το διπλό αλλά και η ισοπαλία θα ειπναι να θετικό αποτέλεσμα. Οι τραυματισμοί αλλά και το γεγονός οτι κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι είναι οι γνωστοί παράγοντες που κάνουν δύσκολο το έργο του Κετσπάγια ενώ οπως είπε και ο ίδιος θα μας λείψει ο τιμωρημένος Ντε Βινσέτι.

Η αποκρυπτογράφηση της Σπάρτα έχει ολοκληρωθεί και μέχρι την Πέμπτη το τεχνικό τιμ θα μεταφέρει στους παικτες όλα ποσά πρεπει να ξέρουν για την ομάδα του Σκάζνι. Η πρώτη ήττα της Σπάρτα στο πρωτάθλημα στέλνει το μηνυμα οτι η οι Τσέχοι δεν είναι ακτυπητη ομάδα αλλά και εμεις έχουμε τα δικά μας θέματα που στα δύσκολα κάνουν την ομάδα να μαγκώνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!