Η συνέχεια χωρίς Μιλάνοφ και Βάτερμαν

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τεράστιες προκλήσεις στο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που θέλουμε να οδηγήσει στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Οι παθογένειες του ρόστερ, ως απόρροια των διαδοχικών αποτυχημένων μεταγραφών, σε συνδυασμό  με τους τραυματισμούς επηρέασαν τη δυναμικότητα και το αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Μιλάνοφ και Βάτερμαν θεωρούνται οι πιο χαρακτηριστικές αφού όλα συνηγορούν ότι η ομάδα μας θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών τους το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η άμεση λύση που επιχειρήθηκε για να καλυφθεί το κενό του Ολλανδού ήταν ή έλευση του Πέρεθ ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κάτι που δεν ίσχυε με τον Γκουτίνιο (θα αγωνιστεί αναγκαστικά με τον Ερμή). Ο Ισπανός τερματοφύλακας κερδίζει τις εντυπώσεις με τη σταθερότητα και σιγουριά που εκπέμπει και το ζητούμενο είναι να ανταποκριθεί το ίδιο καλά και στα ντέρμπι.

Το κενό του Μιλάνοφ αναπληρώνεται εδώ και καιρό από τον Βούρο ο οποίος όμως κάνει μια σειρά από υπερβάσεις. Ο νεαρός Ελλαδίτης αγωνίζεται εξ ανάγκης ως δεξί μπακ και αυτό είναι φανερό στους αγώνες πρωταθλήματος όπου η ομάδα πρέπει να επιτεθεί από τα άκρα. Είναι για αυτό που η μια μεταγραφή Ιανουαρίου θα είναι παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μιλάνοφ.

Ο Βούλγαρος θα διαγραφεί από το ρόστερ και η ανάγκη να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης του δεν σχετίζεται μόνο με το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!