Η συνέπεια και το χαμένο έδαφος

Δεν ξέρουμε πόσοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη στον αγώνα με την Αλκή και κατά πόσο η ομάδα μας θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει το αν και πως θα τα καταφέρουμε κάνοντας αναφορά στην ανάγκη για συνέπεια.

Οι σχετικές δηλώσεις..

Για το νέο τραυματισμό του Εσνούε: 

«Ο Εσνούε απελευθερώθηκε ως οφείλαμε να πράξουμε για να μεταβεί στην Εθνική του ομάδα. Ενημερώθηκαν για την κατάσταση του στην Εθνική του. Ο παίκτης επέστρεψε τραυματίας. Η κατάσταση του μας πήγε τέσσερις βδομάδες πίσω. Ο κύριος Τέτι μίλησε με τον παίκτη και δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε δημόσια. Ήδη ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης και ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: 

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ πέρα από τη νίκη. Από τη στιγμή που μετράμε απώλειες πέντε βαθμών αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε στενέψει από μόνοι μας τα περιθώρια. Σαφώς και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος φτάνει να είμαστε συνεπείς. Η Αλκή έχει αυξημένη καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που πέτυχε. Εμείς θα πάμε στη Λάρνακα για το τρίποντο, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο στο μυαλό μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: 

«Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση και θα ξεκαθαρίσει ένα θέμα που προέκυψε με τον Νικόλα Ιωάννου. Είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο στην προπόνηση όμως χτες προπονήθηκε κανονικά. Ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Ενσούε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Τραμετσάνι».

Για τα έργα στον Αρχάγγελο: 

«Τα έργα έχουν ολοκληρωθεί. Έχει τοποθετηθεί και το σύστημα ασφάλειας. Θα εξαγγελθεί σε λίγες μέρες ότι εδώ θα λάβει χώρα και το fan day».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!