Η τελευταία μάχη των άξιων μονομάχων

Ο τελευταίος αγώνας του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League δεν μπορούσε να είχε πιο έντονα χαρακτηριστικά και σημειολογία. Η ομάδα μας συμμετέχοντας στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης έχει ακόμα και σήμερα ελπίδες κατάληψης της 3ης θέσης που θα την οδηγήσει στο Europa League.

Πρόκειται για ελάχιστες αλλά αρκετές πιθανότητες για ν τις κυνηγήσουμε με πάθος. Η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών που έγινε ποτέ το επιβεβαιώνει ενώ και η ομάδα δηλώνει αποφασισμένη να πέσει μαχόμενη.

Όπως φάνηκε και στους προηγούμενους αγώνες δεν αρκεί το πάθος. Θα πρέπει να τακτικά οι παίκτες να αγγίξουν το τέλειο και παράλληλα να ελπίζουν ότι ο αντίπαλος θα βρεθεί σε κακή μέρα.

Η Τότεναμ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές σε μια προσπάθεια να πάρουν ανάσες κάποιοι βασικοί. Αυτό μπορεί να ευκαιρία ή παγίδα. Αργά απόψε θα ξέρουμε.

Ότι και να συμβεί ο ΑΠΟΕΛ απόψε θα γράψει ιστορία ως η μόνη κυπριακή ομάδα που αγωνίστηκε στο Wembley. Και αν μάλιστα αυτό συνοδευτεί με βαθμολογικό κέρδος θα είναι ακόμα μια χρυσή σελίδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!