Οι τρεις που θα κρίνουν πολλά

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του ΑΠΟΕΛ αφότου εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League είχε ένα ξεκάθαρο στόχο. Αυτός ήταν να μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις παθογένειες του ρόστερ που προκάλεσαν οι λανθασμένες επιλογές παικτών.

Υπό την ευθύνη πλέον του Δώνη η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση των Βούρο, Σαλλάι και Ζαχίντ. Η προσθήκη ενός αμυντικού και δυο μεσοεπιθετικών έγινε προκειμένου να βρεθούν οι ποιοτικές λύσεις που έχει ανάγκη η ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να λύσει συγκεκριμένα θέματα.

Το γεγονός ότι δαπανήθηκε ένα ποσό κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να γίνει εφικτή η απόκτηση των Σαλλάι και Ζαχίντ δείχνει την αποφασιστικότητα και πίστη των αρμοδίων στους συγκεκριμένους παίκτες.

Είναι και για αυτό που παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τον απαιτούμενο χρόνο θα προσαρμογής θα χρειαστεί να δώσουν στην ομάδα αυτά που χρειάζεται. Το γεγονός ότι έχουν δηλωθεί στον κατάλογο αυτών που θα αγωνιστούν στο Champions League δείχνει ότι το διάστημα προσαρμογής δεν μπορεί να είναι μεγάλο.

Με τον Μιλάνοφ να αντιμετωπίζει το γνωστό και σοβαρό πρόβλημα αλλά και την ομάδα να έχει πρόβλημα στη λειτουργία τη μεσαίας γραμμής, η συνεισφορά των τριών νεοφερμένων πρέπει να αποδειχτεί καταλυτική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X