Η winmasters προσφέρει εισιτήρια σε παιδιά

Η winmasters προσφέρει εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες σε παιδιά που στηρίζει ο σύνδεσμος Funraising 

Η online στοιχηματική εταιρεία winmasters, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει σε παιδιά άπορων οικογενειών, τα οποία στηρίζονται από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising, εισιτήρια για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση του αθλητικού γίγνεσθαι, η winmasters σέβεται την ανάγκη των φιλάθλων να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους και προέβη σε αυτή την πράξη προκειμένου να δώσει χαρά σε νέους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται στο γήπεδο.

Τα πρώτα εισιτήρια δόθηκαν σε παιδιά που υποστηρίζουν την ομάδα του Απόλλωνα, για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/02 στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού μεταξύ του Απόλλωνα και της Αλκής Ορόκλινης. Τα παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα δωρεάν, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους προσφέρθηκαν φαγητά και αναψυκτικά.

Σχετικά με τη δράση αυτή, ο Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος δήλωσε: «Η winmasters, ως αδειοδοτημένη στοιχηματική εταιρεία της Κύπρου, οφείλει να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες της. Αναγνωρίζοντας τη λαχτάρα των παιδιών να βρεθούν στο χώρο του γηπέδου και να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε στους νεαρούς φιλάθλους τη χαρά να πραγματοποιήσουν αυτή τους την επιθυμία. Ευελπιστούμε ότι και στους επόμενους αγώνες τα παιδιά θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ομάδες με τον ίδιο ενθουσιασμό».

Η πρόεδρος του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising κ. Καρίνα Σάββα ευχαρίστησε την winmasters για την προσφορά της και τη συνεχάρη για το κοινωνικό της έργο. «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που έχουν μια δύσκολη καθημερινότητα να νιώθουν ότι μπορούν να έχουν τέτοιου είδους ευκαιρίες και να παρακολουθούν τα αθλητικά γεγονότα που τους αρέσουν», πρόσθεσε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!